Beste allemaal,

Mijn naam is Elvira Hersbach-Reijnierse, in 2016 heb ik mijn diploma Paraveterinair behaald aan het Groenhorst College te Barneveld, na een jaar Diermanagment te hebben gedaan en afgerond op dezelfde school, ben ik begonnen met werken in een dierenartsenpraktijk in de Hoeksche Waard.

Na veel jaren van plezier en veel te hebben geleerd in deze praktijk, heb ik samen met mijn man Rob het besluit genomen om in 2021 terug te keren naar mijn ouders boerderij in Middelburg, om hier samen met hen op het melkveebedrijf te gaan werken.

Einde van het jaar 2021 kreeg ik de vraag of ik wilde komen werken bij Jan en Barbara, ik was op dat moment naast mijn werk tussen de koeien werkzaam in een dierenspeciaalzaak. Ik kon dit aanbod niet aan mij voorbij laten gaan en vond het erg leuk om weer aan de slag te mogen bij de dierenarts.

Ik vind het erg leuk om weer in een dierenartsenpraktijk te mogen werken en het geeft mij veel energie en uitdaging. Ik ben elke dag blij en dankbaar om met onze koeien te mogen werken thuis, alleen miste toch ook wel de kleine huisdieren en eigenaren van deze dieren om mij heen. Bij dierenartsen Borra Trappeniers kan ik beide banen heel goed combineren en uitvoeren, daarnaast vind ik dat het landbouwhuisdieren deel van mijn werk in de praktijk, erg leerzaam is en toepasbaar op mijn werk thuis.

Naast mijn werk tussen de koeien en dierenartsen Borra Trappeniers, heb ik ook nog mijn eigen bedrijfje op de boerderij, namelijk mijn Koe-Boe(r)tiek, dit is een zelfbedieningswinkel bij ons op de boerderij met een melktap, verschillende producten van collega boeren uit de buurt en een softijsmachine. U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen bij ons.

Ik woon samen met mijn man Rob, hij komt uit de Hoeksche Waard bij mijn ouders op de boerderij, heerlijk dichtbij de koeien. Op deze boerderij lopen verschillende dieren, samen met mijn man heb ik een Zeeuws trekpaard: Bor, een hele lieve kater: Viertje en 2 konijnen: Joost en Daantje.